Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

13 Δεκεμβρίου 2014

Bruce Willis

Ο Bruce Willis είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι ένας άνδρας με πολύπλευρη προσωπικότητα – ευέλικτος και αυθεντικός. Ο σταρ του Hollywood δημιούργησε μαζί με την LR το πρώτο προσωπικό του άρωμα το οποίο συνδυάζει την προσωπικότητα, την εκφραστικότητα και τον χαρακτήρα του.
Με το ξεκίνημα του 2014 είναι διαθέσιμο και το Δεύτερο Bruce Willis άρωμα: To Bruce Willis -  Personal Edition.


2950 Bruce Willis

Bruce Willis Personal Edition

Από την ανακάλυψη της χροιάς του αρώματος μέχρι το σχεδιασμό του μπουκαλιού, ο superstar καθώς και η γυναίκα του, η Emma Hemming – Willis, συμμετείχαν σε κάθε βήμα της διαδικασίας μέχρι να δημιουργηθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα ο Bruce Willis επέτρεψε στην LR να τον δει όπως πραγματικά είναι, στο παρασκήνιο, και να αποκτήσει έτσι μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτόν.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα άρωμα για ενήλικες, για χαρισματικούς και ευθείς άνδρες. Νότες δέρματος συνδυασμένες με λεβάντα και καπνό που δεν αφήνουν περιθώρια για συμβιβασμούς.

Το άρωμα διατίθεται ως:
  • Eau de Parfum
  • Αρωματισμένο σαμπουάν για τα μαλλιά και το σώμα
  • Aftershave balm

Το Άρωμα του Bruce Willis - Μια Πνοή Αθανασίας

Smart Guys live forever – Όπως ο Bruce Willis.
Ειλικρινής, αρρενωπός και μοναδικός.
Το Άρωμα του Ήρωα της Περιπέτειας: δυναμικό σανδαλόξυλο και αρωματικό πιπέρι συναντούν το γήινο βετιβέρ και αναμειγνύονται με το αναζωογονητικό grapefruit. Το πρώτο Άρωμα του Bruce Willis. Ήδη ένας ζωντανός θρύλος.
Bruce Willis Products1

Η Αρωμαική Σειρά του Bruce Willis:
  • Άρωμα (Eau de Parfum)
  • Αρωματικό Σαμπουάν για Μαλλιά & Σώμα 
  • Aftershave Balm 

„Lovingly“- Το πρώτο γυναικείο Άρωμα του Bruce Willis

Πρόκειται για μια πολύ προσωπική ιστορία, η οποία ενέμπνευσε τον Παγκόσμιο Σταρ να χαρίσει ένα Άρωμα στη σύζυγό του, Emma Heming-Willis. Ως ένδειξη της αγάπης του δημιούργησε το Άρωμα Lovingly. Το Άρωμα είναι γεμάτο πάθος όπως και αυτή η μοναδική ερωτική εξομολόγηση. Με ένα μπουκέτο από λευκά άνθη και μια πνοή δροσερών εσπεριδοειδών, το Άρωμα θα σας αγκαλιάσει με μια σαγηνευτική αύρα, γεμάτη πάθος και όρεξη για τη ζωή. Το σανδαλόξυλο και ο μόσχος χαρίζουν στο Άρωμα ένα αίσθημα ζεστασιάς και ρομαντισμού. Αυτή είναι πραγματική αγάπη! 
Άρωμα: Λουλουδένιο - Πράσινο - Κομψό 
Lovingly Products
 "Εμπνευσμένα από την αγαπημένη μου σύζυγο Emma"
Η Αρωματική Σειρά Lovingly by Bruce Willis:
  • Άρωμα (Eau de Parfum)
  • Αρωματικό Τζελ για το Ντους
  • Αρωματική Λοσιόν Σώματος 
 Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email  thanasis.zois@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.