Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

25 Μαΐου 2013

H διατροφή που θα βοηθήσει να σφίξουμε τους κοιλιακούς μας

H διατροφή που θα βοηθήσει να σφίξουμε τους κοιλιακούς μας
Κάθε μέρα κάνετε ευλαβικά τους κοιλιακούς σας. Τρέχετε και χύνετε κιλά ιδρώτα όμως διαφορά και γράμμωση πουθενά; Η διατροφή κορίτσια αποτελεί το 80% στην προσπάθεια για μία σέξι και flat κοιλίτσα!


Προκειμένου να φανούν οι μύες πρέπει να ξεφορτωθούμε το λίπος που τους καλύπτει. Επομένως πρέπει να πούμε ένα μεγάλο όχι σε γλυκά, αλκοόλ, αναψυκτικά και τηγανητά. Το νερό, το πράσινο τσάι και ίσως ο καφές πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας. Για το τελευταίο, το μόνο που επιτρέπεται μιας και αυξάνει τις καύσεις είναι ένα εσπρεσάκι σκέτο- το ξανατονίζουμε σκέτο- μισή ώρα πριν ξεκινήσετε την άσκηση.

Μετά το μεσημεριανό, ιδίως αν έχετε φάει κάπως βαριά υιοθετήστε το grapefruit. Φάτε μισό από το θαυματουργό φρούτο λίγο μετά το φαγητό και βοηθήστε τον οργανισμό σας να διαλύσει πιο εύκολα και να αποβάλλει τις λιπώδεις ενώσεις. Προτιμήστε τα γαλακτοκομικά χώρις λακτόζη και το τυρί κότατζ για πρόσληψη του απαραίτητου ασβεστίου. Όσο για το κρέας; Το καλοκαίρι απαιτεί θυσίες: Κόκκινα κρέατα πλην του μοσχαριού μας αποχαιρετούν και τη θέση τους παίρνουν η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και τα θαλασσινά. Φυσικά όχι τηγανητά και με βούτυρο ή λίπη. Τα επιλέγουμε ψητά, βραστά ή και στον ατμό.


Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.