Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

28 Απριλίου 2013

10 τρόποι για να βελτιώσεις τη ζωή σου σε λιγότερο από 2 λεπτά

10 τρόποι για να βελτιώσεις τη ζωή σου σε λιγότερο από 2 λεπτά
Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για να χαλαρώνει, έστω χαζεύοντας στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο κάτι που σου αρέσει. Μία πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Stanford έδειξε πως αν κάποιος χαλαρώνει για λίγη ώρα χαζεύοντας εικόνες που του αρέσουν, λίγο μετά νιώθει πιο ανάλαφρος.
Πιέστε το σημείο ανάμεσα στα φρύδια σας, κάντε μασάζ για λίγη ώρα για να περάσει ο πονοκέφαλος ή η πίεση της ημέρας.


Καθαρίστε το σπίτι σας! Εκτός του ότι ένα συμμαζεμένο σπίτι φτιάχνει άμεσα τη διάθεσή σας, καθαρίζει... και το μυαλό σας!
Πάρτε σκύλο! Μελέτες δείχνουν ότι το απλό χάιδεμα του σκύλου σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το ρυθμό της καρδιάς, να μειωθούν τα επίπεδα της κορτιζόλης στο σώμα σας και να αυξηθούν τα επίπεδα της οξυτοκίνης.
Ζητήστε από το/τη σύντροφό σας να σας κάνει ένα μασάζ στα πόδια. Αλλά αν δεν έχετε κάποιον για αυτή τη δουλειά, μην ανησυχείτε! Μπορείτε και μόνες/μόνοι σας.
Σκεφτείτε όλα όσα έχετε ήδη και νιώστε ευγνώμονες για όλα τα όμορφα πράγματα που σας έφερε η ζωή μέχρι στιγμής. Όπως λένε οι επιστήμονες, μια στάση ευγνωμοσύνης προς τη ζωή μπορεί να βελτιώσει ακόμη και τον ύπνο σας.
Κάντε ένα διάλειμμα και τεντώστε το λαιμό σας! Άμεσα θα απελευθερωθεί το σωματικό και ψυχολογικό στρες.
Χαμογελάστε. Σύμφωνα με έρευνες, όταν τα άτομα χαμογελούσαν κατά τη διάρκεια αγχωτικών δραστηριοτήτων, τα ποσοστά της καρδιάς τους μειώθηκαν με ταχύτερο ρυθμό σε σχέση με συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν εντολή να μην χαμογελούν.
Αγοράστε φυτά για το σπίτι. Βάλτε ένα από αυτά επάνω στο πάνω στο γραφείο σας και θα σας φτιάξει τη διάθεση.
Αντί να πιείτε ένα ενεργειακό ποτό όταν θέλετε λίγη ζωντάνια, απλά κάντε μερικά άλματα για μια φυσική ώθηση ενέργειας που θα σας αποτρέψει από τη νευρικότητα.

akous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.