Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

11 Απριλίου 2013

Kούρα ομορφιάς με φυσικά προϊόντα

Η Κυριακή είναι η ιδανική ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις ένα ολοκληρωμένο beaute προσώπου και σώματος.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις όσα ευρώ έχεις στο πορτοφόλι σου πηγαίνοντας σε ένα σπα, αφού μπορείς να κάνεις μια ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς στο σπίτι, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα.


Στο ψυγείο σου θα βρεις όλα τα υλικά που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τέλειες σπιτικές μάσκες για το πρόσωπο και το σώμα.

Είναι τόσο διασκεδαστική διαδικασία που πραγματικά θα την απολαύσεις!

Απολέπιση τώρα

Είναι πραγματικά πολύ σημαντική η απολέπιση καθώς βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος και αναδεικνύει τη φυσική του λάμψη. Μπορείς να κάνεις «παιχνιδάκι» την απολέπιση στο σπίτι με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο: Γέμισε μέχρι τη μέση ένα φλυτζάνι με χοντρό αλάτι και πρόσθεσε 8 σταγόνες ελαιόλαδου. Στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ με το μίγμα, στις περιοχές του δέρματος που θέλεις να απολεπίσεις. Μετά απο 5-6 λεπτά, αφαίρεσέ το με λίγο νερό και άπλωσε μια κρέμα ή μια λοσιόν. Να αποφεύγεις πάντα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Πατάτα για μαύρους κύκλους


Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σε κάνουν να φαίνεσαι άτονη και μονίμως κουρασμένη. Το κονσίλερ μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση για να τους καλύψεις όμως δεν θα σε απαλλάξει από το πρόβλημα. Με την χρήση πατάτας θα έχεις εγγυημένα αποτελέσματα. Κόψε μια μεγάλη πατάτα σε ροδέλες και ύστερα τοποθέτησέ τις στο σημείο όπου εμφανίζονται οι κύκλοι, για 15-20 λεπτά. Αν κάνεις συχνά αυτή τη θαυματουργή μάσκα θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Όμορφα νύχια χωρίς λεκέδες

Τα κιτρινισμένα νύχια είναι αντιαισθητικά και δείχνουν μονίμως απεριποίητα. Μπορεί να τα καλύπτεις με το βερνίκι αλλά σκοπός δεν είναι τα «κρύψεις» αλλά να απομακρύνεις μια για πάντα τις κιτρινίλες. Πως θα το πετύχεις; Τρίψε τα με μια παλιά οδοντόβουρτσα αφού πρώτα έχεις βάλει μια γεναία ποσότητα λευκαντικής οδοντόκρεμας. Έτσι θα γυαλίσουν και θα απομακρυνθούν όλοι οι λεκέδες. Επίσης μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν μουσκέψεις τα νύχια σου σε χυμό λεμονιού, για περίπου 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.